Koiran hankinta mielessä?

Haluan tarjota apuani koiran hankintaan, jotta saatte parhaat mahdolliset lähtökohdat yhteiselle matkalle uuden perheenjäsenen kanssa.

Oletko miettinyt koiran hankkimista? Onko mielesi täynnä kysymyksiä, vaihtoehtoisia rotuja ja netti pursuaa tietoa? Kaipaisitko apua rodun valintaan? Mistä aloittaa, mitä haluaisit tehdä koiran kanssa, kuinka paljon turkki vaatii hoitoa, kuinka vaikea koulutettavuudelta tai kuinka haukkuherkkä rotu on?

Mikä koirarotu sopii juuri minulle?

Kaikki koirat ovat yksilöitä, eikä yksikään rodun edustaja ole samanlainen kuin toinen, mutta toki käyttötarkoituksella ja perimällä on suuri vaikutus koiran luonteeseen. Nämä on tärkeitä asioita huomioida koiraa hankkiessa. Emän luonteella, kasvattajan käsittelyllä ja sosiaalistamisella on vaikutusta siihen, minkälaiset lähtökohdat pentu saa elämäänsä. Näiden asioiden parissa autan mielelläni, sillä uudelle koiranomistajalle voi olla vaikeaa löytää vastauksia, kun vaihtoehtoja on satoja.

Koiran hankintaan liittyy valtavan paljon asioita, joita kannattaa ottaa huomioon. Netistä ja kirjallisuudesta löytyy paljon tietoa, mutta uuden koiranomistajan voi olla vaikeaa löytää oikeat neuvot ja vinkit. Koira on toivottavasti perheenjäsenenä yli kymmenen vuotta, joten koiran hankintavaiheeseen kannattaa panostaa.

Ammattilainen apunasi koiran hankinnassa

Autan mielelläni kaikessa uuden koiran hankintaan liittyvässä! Voimme miettiä yhdessä sopivaa rotua, etsiä kasvattajaa ja miettiä miten koti kannattaa valmistella. Mitä harjoitella ensin ja miten toimia kun pentu saapuu. Ja tietysti se koulutus, miten aloittaa ja mikä koulutuksessa on tärkeintä?

Uusi palvelu – Koiran hankinta mielessä – on tarkoitettu juuri sinulle, joka kaipaat ammattilaisen apua näihin kysymyksiin. Olen auttanut useita perheitä löytämään heille parhaiten sopivan uuden perheenjäsenen.

Koira makaa selällään
Ammattilaisen avulla onnistut todennäköisemmin hankkimaan juuri sinun tarpeisiisi ja elämääsi sopivan koiran.

Palvelu koostuu useammasta tapaamisesta

Jokaiseen pakettiin räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti etä- ja kotikäyntejä ja palvelun hinta määräytyy niiden mukaan.

Ensimmäinen etätapaaminen 30min / 35 euroa ja lisätapaamiset 30min / 30 euroa. Etätapaamiset puhelimessa tai zoomissa, laskutus on aina alkava 30 min.

Paketin ostaja saa pakettiin kuuluvat kotikäynnit edullisemmin kuin yksittäin ostettuna. Ensimmäinen kotikäynti 1 h / 65 euroa (normaalisti 1 h / 70 euroa) ja jatkokäynnit 1 h / 60 euroa (normaalisti 1 h / 68 euroa). Kotikäyntien hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,52 euroa/km, jos matkaa on yli 20 km Nurmijärven Kirkonkylältä. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

1.6.2022 alkaen kilometrikorvaus muuttuu seuraavasti:

Hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,52 euroa/km, kun matkaa on yli 15 km Helsingin Siltamäestä. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Paketti voisi sisältää esimerkiksi seuraavanlaiset etä- ja lähitapaamiset:

  • Ensimmäinen etätapaaminen (30min): Käydään läpi tarpeitanne koiran hankinnan suhteen ja mietitään sopivia rotuvaihtoehtoja ja kasvattajia.
  • Toinen etätapaaminen ennen pennun saapumista (30 min): Käydään läpi mitä pentu tarvitsee, miten sisustaa kotia, mitä muuta tulee huomioida ennen pennun saapumista.
  • Kolmas tapaaminen kotikäynti heti pennun saapumisen jälkeen (1 h): Miten ja mitä harjoitella, miten opettaa sisäsiisteys, yksinolo, omassa paikassa nukkuminen, mitä tahansa mikä tuoreita koiranpennun omistajia mietityttää! 60 euroa / tunti (normaalisti 70 euroa / tunti).
  • Neljäs tapaaminen jatkokäynti kotona pennun kanssa (1 h): Katsotaan miten arki on lähtenyt sujumaan ja harjoitellaan haastavaksi osoittautuneita asioita. Mietitään jatkosuunnitelmaa koulutukselle.

Esimerkkipaketin hinnaksi tulisi tällöin 35 e + 30 e + 65 e + 60 e = 190 e

Oletko kiinnostunut palvelusta?

Palvelu suunnitellaan aina yksilöllisesti juuri teidän toiveiden mukaan! Voit olla minuun yhteydessä suoraan alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla karvoihinkatsomatta@outlook.com, tekstiviestillä tai whatsappilla 040 839 3872.