Kynsien leikkaus kotikäynnillä

Kynsien leikkaus kotona on useimmalle koiralle ja kissalle stressittömämpää, kuin salonkiin vieminen. Kotikäynnillä opit myös itse miten kynnet leikataan.

Koiran tai kissan kynsien leikkaus voi olla usein vaikeaa ja harjoitukset etenevät hitaasti. Tarjoan kynsien leikkausta kotikäyntinä tutussa ja turvallisessa ympäristössä, jolloin opetan samalla teille itsenäistä kynsien leikkausta sekä miten ja mistä kohtaa kynnet on hyvä leikata. Näin opetellen saadaan kynsien leikkaamisesta jatkossa mukavampaa niin eläimelle kuin omistajalle. Lähes 10 vuoden klinikkaeläinhoitajan kokemuksella olen nopea ja taitava leikkaamaan kynnet, jolloin toimenpide on mahdollisimman stressitön eläimelle.

Kotikäynti kestää noin tunnin ja samalla voimme tehdä koulutussuunnitelman siitä, miten kynsien leikkauksesta tehdään jatkossa eläimelle ja omistajalle mukava yhteinen hetki. Käynnin hintaan kuuluu kouluttajan mukana tulevat kynsisakset, kynsitrimmeri, sekä mahdolliset herkut.

Kynsitrimmeri ja kynsisakset koiran tai kissan kynsien leikkaamiseen
Kynsien leikkauksesta saadaan mukavampaa hyvillä välineillä ja maistuvilla palkkioilla, kynsisaksien lisäksi voidaan käyttää kynsitrimmeriä.

Hinnasto

Ensimmäinen käynti 1 h / 85 euroa ja jatkokäynnit 45min / 65 euroa.

Hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,52 euroa/km, kun matkaa on yli 10 km Vantaan Asolasta. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Peruutusehdot

Kotikäynnin voi perua edellisen päivän iltaan mennessä veloituksetta. Lääkärintodistuksella samana päivänä perutusta ajasta korvausmahdollisuus.

Peruuttamattomista tai samana päivänä perutuista kotikäynneistä veloitaan 50 % hinnasta.

Varaa kotikäynti

Voit olla minuun yhteydessä suoraan alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla karvoihinkatsomatta@outlook.com, tekstiviestillä tai whatsappilla 040 839 3872.