Puuhakurssit

Puuhakurssi on tarkoitettu kaikille pennuista senioreihin. Mukavaa yhteistä tekemistä koirasi kanssa, ilman tavoitteita.

Puuhakurssilla tehdään hauskoja aktivoivia harjoituksia, jotka vahvistavat kontaktia ja yhteistyötä. Tämä kurssi sopii kaikille, joita ei erityisemmin kiinnosta mikään tietty laji, mutta haluavat päästä harrastamaan koiran kanssa yhdessä. Kurssin sisältö muovautuu osallistujien mukaan ja toiveita otetaan vastaan.

Kurssilla mm. tutustutaan siihen miten koiralle opetetaan uusia temppuja, kokeillaan erilaisia hauskoja tehtäviä, pelataan kontaktipelejä ja leikitään erilaisia leikkejä.

Kurssi ei vaadi mitään pohjataitoja. Kurssille voi osallistua myös koirien kanssa, joita jännittää uudet paikat ja tilat. Sopii myös koirille, jotka eivät motivoidu namin syönnistä. Kurssilla etsitään jokaiselle toimivia palkkioita!

Puuhakurssi toteutetaan kolmen kerran kurssina, jossa aina maksimi osallistujamäärä on 5 koirakkoa. Kurssi toteutuu, mikäli minimimäärä 3 koirakkoa täyttyy. Kurssin hinta on 75 € ja se järjestetään lämpimässä isossa hallissa. Kurssikalenterista löydät seuraavaksi alkavat kurssit!