Kurssit koirille

Kurssitarjontaan kuuluvat pentukurssit, arkitottelevaisuus, puuhakurssi, rally-toko ja toko.

Kurssitoiminta on toistaiseksi tauolla!

Järjestän erilaisia ryhmäkoulutuksia kursseina. Kurssit järjestetään puolilämpimässä hallissa Jokelassa, Nukarintie 24 Jokela.

Toimin itse kouluttajana kaikilla kursseilla ja kouluttaminen perustuu nykytietoon eläinten käyttäytymisestä ja oppimisesta. Kursseilla käytetään positiivista vahvistamista. Kaikilla kursseilla on enimmäismäärä 4-5 osallistujaa, jotta aikaa jää yksilölliseen ohjaukseen.

Koen tärkeäksi positiivisen ilmapiirin ja kannustavan yhteishengen. Olen saanut paljon positiivista palautetta asiakkailta helpoista ja käytännönläheisistä harjoituksista sekä mukavasta ja rennosta ilmapiiristä tunneilla. Koulutuksistani lähdet aina hymyssä suin, tavoitteena on sekä iloinen koira että omistaja!

Miksi kurssille kannattaa osallistua?

  • Kurssilla pääset treenaamaan hallitussa häiriössä, mutta saat myös yksilöllistä ohjausta
  • Kurssilla opetellaan uusia taitoja ja kehittyminen voi olla nopeampaa säännöllisten harjoitusten vuoksi
  • Kurssilla pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja saatat saada uusia treeni- ja lenkkikavereita!

Kurssitarjonta

Kurssien esittelysivuilta löydät tarkemmat kuvaukset kaikista kursseista ja aikataulun alkavista kursseista löydät kurssikalenterista.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen on aina sitova. Ilmoittautumisen voi tehdä nettisivuilla olevan lomakkeen kautta, sähköpostitse, Facebookin kautta tai puhelimitse. Pidätämme oikeuden kurssien muutoksiin.

Peruutusoikeus päättyy 7 vrk ennen kurssin alkamista. Tällöin palautamme 50% kurssimaksusta. Tätä ennen tehdyistä peruutuksista ei veloiteta kurssimaksua. Peruuttamattomista tai samana päivänä perutuista kursseista veloitetaan täysi hinta.

Kursseilla ei ole korvausmahdollisuutta, mutta voit myydä kurssikertasi itse eteenpäin. Ilmoitathan kouluttajalle mahdollisista poissaoloista!