Arkitottelevaisuuskurssit

Arkitottelevaisuuskurssi on tarkoitettu kaikille koirille ikään, kokoon, rotuun tai sukupuoleen katsomatta. Kursseilla harjoitellaan aina jokaiselle koiralle sopivia harjoituksia, helpottamaan juuri omaa arkea. Kaikkiin arkitottelevaisuuskursseihin sisältyy luopuminen, katsekontakti, luoksetulo, hihnassa kävely, ohittaminen, paikallaolo ja rauhoittuminen. Lisäksi kurssilla voidaan toteuttaa toiveita, mikäli kaipailet jotain erityistä.

Arkitottelevaisuuskurssille ei tarvita mitään pohjataitoja. Voit kuitenkin osallistua myös kokeneemman koiran kanssa, sillä kurssilla jokainen saa yksilöllisesti sopivia harjoituksia. Siis erittäin hyvä paikka tulla harjoittelemaan yhteistyöstä koirasi kanssa parempaa!

Nyt myös uutuutena arkitottelevaisuus ja hihnataidot -kurssi!

  • Kurssilla yhdistyy arkitottelevaisuuskurssin, sekä hihnakurssin harjoitukset. Kurssilla ei ole pohjataito vaatimuksia, jokaisen toiveita kuunnellaan ja pyritään toteuttamaan. Kurssille otetaan 3-5 koirakkoa ja se toteutetaan 5 x kurssina, hinta 125€

Kurssikalenterista löydät seuraavaksi alkavat kurssit! Kaikilla kursseilla on maksimissaan viisi koirakkoa, joten saatte varmasti yksilöllistä ohjausta.

Arkitottelevaisuuskurssien hinnasto

Kolmen kerran (3 x 55 min) kurssi 75 €
Viiden kerran (5 x 55 min) kurssi 125 €